Клініка ШАНС ПЛЮС
March 3, 2023
Posted on March 3, 2023  •  1 minutes  • 207 words  • Other languages:  Русский

Напевно, багато хто чув про небезпечне смертельне захворювання під назвою «Гепатит С», але мало хто знає, що це за хвороба насправді, і які причини його виникнення та наслідки. 29 липня у всесвітній день боротьби з Гепатитом С, Громадська організація «Вітрила Надії» та реабілітаційний центр лікування залежностей «ШАНС ПЛЮС», спільно з іншими громадськими організаціями Одеси, організували та провели акцію, присвячену проблемі Гепатиту С.

У рамках заходу перед Одеською державною адміністрацією були встановлені намети, в яких роздавали інформаційну літературу, та проводили роз’яснювальну роботу з населенням щодо небезпеки захворювання на Гепатит С. Також біля стін адміністрації весь день працювала мобільна лабораторія, в якій будь-який бажаючий міг на добровільній та анонімній основі. здати кров та отримати результати аналізу. Відразу можна було визначити присутність або відсутність вірусу Гепатиту С у крові.

У процесі проведення акції до організаторів вийшов представник обласної адміністрації, і висловив слова подяки, а також наголосив на важливості проведення таких заходів. Організатори заходу: «Вітрила Надії» та центр допомоги залежним «ШАНС ПЛЮС» заявили, що не збираються зупинятися на досягнутому, і проводитиму подібні заходи і надалі, адже здоров’я кожної людини – це здоров’я нації. Основним завданням таких заходів є привернення уваги молоді до прихованої загрози в таких страшних захворюваннях як Гепатит С і т.д., а також пояснити очевидні переваги здорового способу життя.

Записаться на лечене:

Телефон:
+380 (50) 459-92-99

Адрес:
г. Киев Козацка, 88/1,